Щастя починається тут! Або історія про те, як знайти саме того єдиного та неповторного!
Піна колада
Персик-малина
Шоколадний пломбір
Кіндер Слайс
Медовик
Наполеон
Вершково-ягідний
Естерхазі
Шоколадний наполеон з вишнею
Чізкейк Снікерс
Київський
Дульче-полуниця
Піна колада
Персик-малина
Шоколадний пломбір
Кіндер Слайс
Медовик
Шоколадний наполеон із вишнею
(шоколадні коржі, заварний крем на чорному шоколаді та вишнею)
Торт, який має власний характер. Його смак підкориться лише для істинних поціновувачів терпкості чорного шоколаду. Повітряні багатошарові коржі, заварний крем на чорному шоколаді створюють ідеальний тандем із соковитими вишнями, які доповнюють весь спектр смаків своєю кислинкою. Можливо, саме такий торт надихнув Наполеона підкорювати світ?
Шоколадний пломбір
(шоколадний бісквіт, крем на білому та молочному шоколаді)
Це втілення чистого задоволення у кожному шматочку. Повітряні та ніжні бісквіти ласкаво огортають шари витончених кремів на молочному та білому шоколадах, поєднання яких розкриває весь таємничий оазис шоколадної насолоди. Кожен шматочок - це подорож у світ витонченого смаку, залишаючи незабутнє враження.
Oreo
(шоколадний бісквіт, чізкейк та крем з печевом oreo)
Смак цього тортика знищує усі стереотипи та кордони! Він підкорив не лише дітей, а й багатьох дорослих. Ніжність чізкейку з печивом Oreo турботливо огорнута шоколадним бісквітом брауні. Він змусить вас поринути у ваші найсвітліші куточки дитинства та повірити знову у дива.
Кіндер Слайс
(медово‒шоколадні коржі, сирно‒сметанний крем та молочний шоколад)
Це торт, який відразу ж викликає ностальгію за дитинством. Його ніжні медово-шоколадні коржі, вершковий сирно-сметанний крем і молочний шоколад створюють ідеальний баланс смаків, який неодмінно сподобається дорослим і дітям.
Наполеон
(листкові коржі та крем намелака)
Наполеон - це торт, який має столітню історію. Та несе за собою сильний та переможний мотив, можливо саме тому він є невід'ємною частиною кожного святкування. Торт, про якийй знають усі.
Наша інтерпретація не класичного "Наполеона" відкриє для вас по новому вашого улюбленця. Торт складається з тонких листкових коржів, які чергуються з кремом намелака. Намелака - це французький заварний крем на основі білого шоколаду, що надає йому особливий ніжний, вершковий смак і ідеально поєднується з листковими коржами.
Вершково-ягідний
(ванільний бісквіт, полунично‒смородинове кулі та крем з маскарпоне)
Ароматний та пишний ванільний бісквіт, який був максимально точно підібраний для ідеальної дружби з ніжним кремом з маскарпоне на ганаші білого шоколаду, щоб доповнити та підкреслити усю зухвалість та нестримніть ягідного кулі. Полунично-смородинове кулі - це тандем ягід, який створить суцільний десонанс поєднання смаків помірною солодинкою полуниці та кислинкою червоної та чорної смородини. Чомусь, усі наречені найбільше полюбляють цей смак для своїх весільних тортиків!
Медовик
(медові коржі, сметанник крем та варене згущене молоко)
Наш "Медовик" – це не лише ваш улюблений смак торта, це справжній витвір мистецтва. Кожен шматочок – це поєднання традицій та сучасності, яке дарує неперевершені емоції, завдяки своїм тонким медовим коржам, ніжному сметанному кремові, та наше улюблене, та ретельно відібране по усім смаковим показникам варене згущенне молоко. Так так, саме три інградієнта = неймовірній медовій ніжності.
Естерхазі
(меренгово‒фундучні коржі, заварний крем на згущеному молоці та грецький горіх)
"Естерхазі" – це справжнє втілення елегантності та вишуканості в світі солодких насолод. Кожен шар цього торту – це витончена мозаїка смаків, яка зводить нас до кулінарних висот.
Кожен інградієнт одночасно, як незалежна особистість, так ідеальна пара, кожен з яких так довго чекала один одного. Ароматні меренгово-фундучні коржі переплітаючись своїм смаком із заварним кремом на основі згущеного молока – це цілковита ніжність і насиченість. А для завершиності смаку додаємо грецькі горіхи, які доповнюють шарм цього торта і створюють неповторну гармонію смаків.

Чізкейк Снікерс
(шоколадно‒пісочна основа, чізкейк з арахісовою пастою, карамель та молочний шоколад)
Самий вибуховий смак торта на наших вітринах. Зухвала шоколадна пісочна основа під ніжним чізкейком з арахісовою пастою власного виробництва. Вся ця насолода покривається солоною карамеллю та молочним шоколадом, і в результаті отримуєте саме той десерт, заради якого хочеться перетинати все місто і відчути поєднання усіх смаків.
Київський
(меренгово‒горіхові коржі, масляний крем, фундук, кешью та грецький горіх)
Жодна поважаюча себе кондитерська не уявляє свого існування без такої української класики на своїх полицях.
Торт "Київський" - це неперевершений кулінарний витвір та візитна карточка України. Повітряні меренгово-горіхові коржі з кешью, фундуком та грецьким горіхом, а для створення ідеальної гармонії смаків та текстур чудово підлаштувався масляний крем "Шарлотт". Ще одна наша некласична класика!
Дульче-полуниця
(мсляний бісквіт, хрумкий шар з полуничний шоколадом, полуничне кремю, полуничне компоте та карамельний мус)
Дульче-полуниця - це справжній кулінарний шедевр, що веде вас у світ неймовірних смакових вражень та гастрономічних насолод. Ніжний та пористий карамельний мус, в доверешені полуничного крему та компоте зі шматочками полуниці,та щоб підкреслити всю витонченість цього тортика, ми добавляємо масляний бісквіт з хрумким шаром роялтину та полуничного шоколаду. Якщо ви вважаєте, що вас складно вже здивувати, то ви ще не куштували цього тортика!
Піна колада
(мигдалевий бісквіт, хрумкий шар з кокосовою стружкою та рисовими шариками, ананасове компоте, ананасове кремю та кокосовий мус)
Справжня літня екзотика на ваших устах, яка однозначно підніме ваш настрій та подарує вам тепло літа та відпочинку, адже, він нам так необхідний! Збалансований та доведений до ідеального смаку кокосовий мус, разом з ананасовим кремю та компоте з цільними шматочками ананаса, довершується ніжним мигдалевим бісквітом, покритим хрумким шаром з рисовими шариками та кокосовю стружкою, які додають унікальності та неповторності смаку цього тортика.
Персик-малина
(бісквіт "Джаконда", персикове кулі, малинове кулі та ванільний мус)
Основу цього торту складає бісквіт "Джаконда", що відзначається ніжністю та насиченим ароматом.
Персикові та малинові кулі, додають освіжаючої солодкості та яскравих ноток смаку. Завершальним акордом цієї симфонії стає ванільний мус, який робить кожен шматочок торту надзвичайно ніжним та ароматним.
Вишні
(шоколадний безглютеновий бісквіт, компоте з вишнею на чорному шоколаді, мус на чорному шоколаді)
Вишні - це торт, який має власний харктер у терпкості та одночасно витонченості в своєму смакові. Кремю з чорного шоколаду та вишні, окутених насиченим смаком муса з чорного шоколаду, та підкреслено всю ідилію та витриманість смаків безглютеновим шоколадним бісквітом. Можливо, це саме те, що вам потрібно для доповненості ваших уподобань.
Тео
(шоколадний бісквіт, хрумкий шар з чорним шоколадом та роялтином, ванільне кремю, мус на чорному шоколаді)
Його основу становить шоколадний бісквіт, що відзначається неповторним ароматом та насиченим шоколадним смаком. Хрумкий шар з чорним шоколадом та роялтином додає текстурної гри і елегантної витонченості. Ванільне кремю надає торту оксамитової м'якості та ніжності.
Завершальним акордом є мус на чорному шоколаді, який доповнює цю кулінарну симфонію насиченим смаком та кремовою текстурою.
Є питання?
Заповнюйте форму і ми зв'яжимось з вами.
Навігація
Зв'язатись з нами
(066) 005 06 01